Wij zijn wij ?

Spuitmiddel.nl is een jong dynamisch bedrijf met vestigingen in Zeeland en Flevoland. Sinds 2012 wordt er in heel Nederland handel gedaan in gewasbeschermingsmiddelen. Door zo weinig mogelijk overhead kosten te maken houden we de prijzen voor de eindgebruiker laag.

Het bedrijf is opgericht door de studievrienden Ivo de Wit & Bert de Bruijckere

Sinds 2015 is Superstart aan ons gamma toegevoegd, deze startgranulaat heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Door de droge zomers en de grote vraag naar betaalbare beregeningsslangen hebben we besloten om ook dit product te gaan verkopen. Inmiddels zijn hier vele tientallen kilometers van verkocht met enkel tevreden klanten.

Voor al onze producten hanteren wij eerlijke prijzen, ons klantenbestand groeit hierdoor gestaag.

Vele kennen ons als Spuitmiddel.nl, de bedrijfsnaam is echter Zeecrop & Seeds BV.


Wat we doen bij Spuitmiddel.nl

Gewasbeschermingsmiddelen zijn bij veel agrarische bedrijven een enorme kostenpost.  Spuitmiddel.nl verkoopt gewasbeschermingsmiddelen enkel voor professioneel gebruik. Hierbij richten wij ons met name op de volgende sectoren: akkerbouw, veeteelt, bloembollen en groenvoorziening.


CDG gecertificeerd

Spuitmiddel.nl is CDG gecertificeerd. 

Spuitmiddel.nl levert alle in Nederland toegelaten gewasbeschermingsmiddelen. Er worden enkel middelen geleverd met de meest recente en correcte toelatingsnummers. Gelieve de meeste recente aan te houden die terug te vinden zijn via www.ctgb.nl


Wilt u meer weten ?

Wilt u prijzen weten? Stuur een e-mail met de benodigde gegevens via onze contact pagina. 
Uiteraard kunt u uw vragen ook per e-mail stellen of telefonisch contact opnemen met een van ons.
 

Spuitmiddel.nl als prijs doorslaggevend is

ZeeCrop and Seeds B.V.

Om gewasbeschermingmiddelen bij ons af te nemen is minimaal spuitlicentie 1 verplicht. De inhoud van deze web site is louter informatief bedoeld en aan de inhoud van deze web site kunnen geen rechten worden verbonden

© 2011 - 2024 Spuitmiddelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel